Paketat & Çmimet

Për paketa dhe çmime të personalizuara, ju lutem të më kontaktoni përmes formës së kontaktit

Mentorimi Individual:

1 seancë 6,000 ALL / 50 €

Paketa me 5 seanca 28,500 ALL / 235 €

Trajnim ekipi -> çmime sipas kërkesës

Biznes apo projekte të financuara -> çmime sipas kërkesës

(Visited 4 times, 1 visits today)